Wensambulance Limburg

Officieel ambassadeur van Wensambulance Limburg is internationaal artiest André Rieu. André is ‘permanent passagier’ van de wensambulance; zijn foto met viool als icoon op zijn schouder is afgebeeld op de zijkant van de ambulance.

André zegt over zijn ambassadeurschap: “Ik ben er trots op ambassadeur te mogen zijn van 'Wensambulance Limburg', want ik draag deze prachtige stichting een zeer warm hart toe. Ik wil er alles aan doen om voor velen die wens mogelijk te maken. Toen ze mij vroegen om ambassadeur te worden hoefde ik er niet over na te denken, ik heb meteen ja gezegd.”

“Dagelijks ontvang ik reacties van fans van over de hele wereld. Zij schrijven over hoe belangrijk mijn muziek voor hen is en hoe de muziek hen helpt door het verdriet. Dat raakt mij iedere keer weer. Het is door deze reacties dat ik me realiseer hoe belangrijk het kan zijn voor mensen om nog één keer een concert bij te wonen. Het is niet alleen een avondje uit, maar ook het feit dat ze worden omringd door vrijwilligers die hun alle aandacht en zorg geven die ze nodig hebben en verdienen. Een paar geleden, toen ik mezelf niet al te best voelde, heb ik ervaren hoe het was om te worden omringd door de juiste mensen die mij in alles steunden.”


Wensje

De officiële ambassadrice van Wensje, onze kinderambulance, is Toos Toverhoed, de mascotte van Toverland.

“Ik ben er trots op ambassadeur te mogen zijn van 'Wensambulance Limburg', want ik draag deze prachtige stichting een zeer warm hart toe. Ik wil er alles aan doen om voor velen die wens mogelijk te maken. "

Laatste tweets

Facebook

Back To Top